HOLLY ART, Idas Galleri

Here you can find my simple art! Här visar jag min enkla konst. Välkomna! Welcome! Bienvenidos!

Hur ska man förmedla poängen med livet?

Kategori: Allmänt

Hur förmedlar man poängen med livet? Har vi svaret på den? Kanske inte. Det jag har lärt mig av att vara cancersjuk är i allafall att inte bara planera framåt. Framåt i min värld är "vad händer i veckan" eller "på semestern vill jag"..
Jag finner mig själv sitta i diverse samtal med vänner och bekanta och tänka "herregud... om ni bara visste hur mycket onödig tid ni spenderar med att planera för livet istället för att leva nu, resa nu, älska nu". Men det är ju också MIN känsla och MIN upplevelse. Jag vill ju inte att någon ska behöva gå igenom det jag gjort, men jag önskar att alla kunde få känna på hur det är att leva NU. Det ger en massa bra saker att förstå att livet inte är för evigt. Det finns ju de som har den inställningen utan att ha upplevt en nära döden upplevelse, och förr i tiden hade jag kanske kallat dom drömmare och slackers. Idag vill jag höja hatten för alla som klarar av att leva för dagen och leva NU. Du vill ju inte fylla ditt liv med år, utan åren med liv, det kan vara det bästa ordspråket som finns. 
 
Mitt liv ter sig något ironisk, jag har fått min läxa. Jag måste nog ändå be någon ge mig lite andrum. Jag är inte troende så jag ber den som hör mig helt enkelt. I mars 09 betalade jag 35 lax för större bröst. I slutet av 2010 fick jag bröstcancer och fick ta bort det ena bröstet... i December -12 fick jag byta ut imlantaten på båda sidor då jag givetvis i min operation fått de sjuka PIP implantaten, som jag dessutom strålats med i min kropp... i mars 2014 fick jag ta bort det andra bröstet. Nu har jag två helt olika "bröst" som eg bara är hud och implantat, hårda, små och i de flestas ögon jävligt fula. Men i min värld har jag sett värre. Tänk vad fort det kan gå från två snygga perfekta bröst till två .. ickebröst. 
Men jag är glad, mitt liv handlar inte längre om att jag vill ha perfekta bröst, utan ett perfekt liv, på mitt sätt, på mitt varjedag sätt :)
 
Önskar alla en fin påsk. 
För er som följde mina "sjukbloggar" så kan jag meddela att håret växer som aldrig förr. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: